Обурені кіровоградці прийшли до міськради

Січень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1986 | Коментарі: 0

Соціальна напруга серед жителів відомого у Кіровограді своїми проблемами гуртожитку по проспекту Університетському, 21, досягла точки кипіння.

Люди прийшли до міської ради шукати захисту, коли дізналися, що мінімум дві квартири, у яких живуть і зареєстровані мешканці були продані стороннім особам з Києва ще у лютому 2015 року.

З обуреними жителями зустрівся заступник міського голови Олександр Мосін. Він відразу запропонував спільними зусиллями виробити дієвий механізм відстоювання інтересів громадян міста

. - Давайте не будемо оглядатися у вчорашній день і з’ясовувати стосунки хто що не зробив, - наголосив посадовець. – Ми хочемо вам допомогти і зробити це не для відписки, а щоб був реальний результат. Олександр Мосін оперативно скликав робочу нараду за участі керівників виконавчих органів міської влади, міського управління юстиції, прокуратури, поліції і протягом години чіткий план дій був вироблений.

За результатами наради заступник міського голови доручив юридичному управлінню допомогти мешканцям підготувати заяву до поліції із повідомленням про підозру скоєння злочину, порушення прав мешканців гуртожитку і, у першу чергу, неповнолітніх дітей, які зареєстровані у проданих квартирах.

Після реєстрації порушеної справи у реєстрі досудового слідства, можна буде клопотати перед слідчим суддею про заборону вчиняти будь які дії з квартирами на період розслідування. Адже жителі гуртожитку найбільше бояться, що і решта квартир у такий спосіб швидко будуть продані.

Спеціалісти міського управління юстиції нададуть людям допомогу у підготовці звернення до Головного управління юстиції. Не виключено, що оформлення нотаріусами договорів купівлі – продажу квартир відбувалося за фальсифікованими докуметами, висловила припущення керівник міської юстиції Людмила Гуріна і заява мешканців дасть можливість Головному управлінню юстиції провести кваліфіковану документальну перевірку дій нотаріуса. У свою чергу, міська влада взяла на себе також підготовку подання до судових органів щодо позбавлення нинішнього власника гуртожитку права на власність та пошук кваліфікованого адвоката, який допоможе вести справи людей.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool