Обухом сокири по голові...

Березень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

Працівники Новоукраїнського райвідділу УМВС України в Кіровоградській області «по гарячих слідах» затримали 50-річного місцевого жителя за підозрою у замаху на вбивство. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

3 березня до Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що каретою швидкої було доставлено 30-річного місцевого жителя з відкритою черепно-мозковою травмою, переломом тім’яної кістки черепа та забоєм головного мозку.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні ввечері потерпілий разом із підозрюваним вживали спиртні напої, по закінченню молодший чоловік пішов додому. Але згодом повернувся. Тоді і сталася сварка. Підозрюваний кілька разів вдарив знайомого по голові обухом сокири. Так і залишивши його з розбитою головою, пішов відпочивати.
На ранок потерпілий прийшов до тями і самостійно дістався додому, де дружина викликала швидку допомогу.
«Того ж дня зловмисника було затримано за місцем проживання» - розповідає начальник Новоукраїнського РВ Дем’ян Таршин.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 та ст. 15 ККУ (замах на вбивство).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool