Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами Кіровограда

Червень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

За січень–квітень 2012р. підприємствами м.Кіровограда реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 2311,5 млн.грн., що становило 63,4% загального обсягу реалізованої продукції по області. (Для порівняння: міст Світловодська – 369,8 млн.грн. (10,1%), Олександрії – 138,1 млн.грн. (3,8%), Знам’янки – 18,7 млн.грн. (0,5%)). Серед міст та районів області за цим показником м.Кіровоград посіло перше місце. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

На переробну промисловість міста припадало 69,8% реалізованої продукції. Значну частку в обсягах реалізації у виробництві харчових продуктів становило виробництво олії та тваринних жирів (73,2%); машинобудуванні – виробництво машин та устатковання для сільського та лісового господарства (42,9%).
На кожного мешканця міста в середньому припадало 9479,3 грн. реалізованої промислової продукції, що у 2,6 раза більше ніж в середньому по області. За цим показником місто зайняло 2 місце серед міст та районів області після Голованівського району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool