Обласна рада підтримала запит Дрозда про забезпечення якісною питною водою Маловисківську громаду

Грудень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1233 | Коментарі: 0

Обласна рада підтримала запит депутата Юрія Дрозда про забезпечення якісною питною водою Маловисківську громаду і погодила виділення коштів на розробку документації для реконструкції водопровідної мережі під час восьмої сесії сьогодні, 23 грудня

«На сьогоднішній день готовий проєкт реконструкції водопровідної мережі вулиць міста Малої Виски, сіл Заповідного та Вишневого не відповідає державним будівельним нормам, а для виготовлення нової документації необхідно мільйон гривень. Ще 700 тисяч бракує для виготовлення топогеодезичної зйомки територій», - зазначив Юрій Дрозд.

Він уточнив, наразі централізованим водопостачанням користуються понад 6 тисяч абонентів.

«Мережа збудована ще в 60-70-х роках минулого століття. Вона морально та технічно застаріла та є фізично зношеною на 87%. Відтак люди не мають повноцінної та безперебійної подачі якісної води», - підкреслив депутат.

Кошти на розробку документації депутат запропонував залучити шляхом надання додаткової дотації з обласного бюджету у 2022 році. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool