Новоукраїнка: Водолази вилучили з річки Чорний Ташлик потопельника

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1500 | Коментарі: 0

6 травня о 15-й годині до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в Новоукраїнці, на річці Чорний Ташлик, втонув чоловік. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

На місце події виїхали рятувальники та міліція. 38-річний житель Новоукраїнки купався на стихійному пляжі і не допливши до берега пішов під воду і більше не з’явився на поверхні. Свідки одразу подзвонили за номером «101». Після декількох годин пошукових робіт, о 18-й годині, тіло загиблого вилучив на берег особовий склад Кіровоградського рятувально-водолазного відділення.
Причину смерті чоловіка наразі встановлюють судмедексперти. Загалом, протягом останнього тижня на водоймах області загинуло троє людей. Причиною стала їх необережність на воді. 30 квітня в с. Косівка Олександрійського району на річці Березівка потонув 30-річний чоловік. А першого травня нещастя сталося на ставі с. Цвітне Олександрівського району, де загинув 23-річний хлопець. Цього ж дня на Дніпрі у с. Дереївка Онуфріївського району втонув 60-річний пенсіонер.
Як бачимо, з настанням тепла все частіше трапляються випадки загибелі на воді. І найчастіше їх причиною стає саме необережність і самовпевненість відпочиваючих. Виходячи на берег річки або ставка, пам’ятайте, що основними умовами безпеки є суворе дотримання правил поведінки під час купання, постійний контроль дорослих за дітьми у воді. Також не заходьте у воду в незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією. А також не купайтеся напідпитку – це може завершитися трагічно.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool