Новий зал технічного навчання відкрито для одеських залізничників

Лютий 04, 2014 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

4 лютого 2014 року у приміщенні третього корпусу управління Одеської залізниці відкрито новий зал технічного навчання.

Якість виконання робіт перевірив начальник залізниці Микола Луханін, який зазначив, що високий рівень теоретичної підготовки фахівців магістралі не менш важливий, ніж практика на виробництві.
Зал розраховано на 30 слухачів. Світле й тепле приміщення облаштовано сучасними зручними меблями, комп’ютерною технікою, навчальними посібниками. У приміщенні знаходяться кабінет для викладацького складу та кабінет апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту для приймання іспитів.
У технічних заняттях в новому залі беруть участь працівники всіх господарств залізниці, працівники управління та дирекції залізничних перевезень. Найближчим часом для зручності слухачів зал облаштують мультимедійною дошкою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool