Новий керівник прокуратури Кіровоградської області

Серпень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 2651 | Коментарі: 2

Сьогодні, перший заступник Генерального прокурора України Микола Герасимюк представив колективу прокуратури Кіровоградської області новопризначеного керівника – державного радника юстиції 1 класу Михайла Гаврилюка.

У заході взяли участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександр Петік, керівники правоохоронних органів регіону.
Під час представлення Микола Герасимюк відзначив великий професійний досвід Михайла Івановича та його високі організаторські здібності.
Своєю чергою новопризначений прокурор області подякував керівництву Генеральної прокуратури України за довіру та запевнив, що спільно з працівниками органів прокуратури Кіровоградщини докладе усіх зусиль для забезпечення законності в регіоні.

Довідково.
Михайло Іванович Гаврилюк народився в 1958 році в Хмельницькій обл. Після закінчення в 1983 році Харківського юридичного інституту пройшов професійний шлях від слідчого прокуратури Хустського району Закарпатської області до заступника Генерального прокурора України. Займав посади прокурора Тернопільської, Полтавської та Одеської областей. Керував Головним управлінням з питань оборонної політики та діяльності правоохоронних органів Адміністрації Президента.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool