«Нічні перегони» під Кіровоградом

Липень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1932 | Коментарі: 0

25 липня цього року по обіді, на 149 км автодороги Київ - Одеса, у сусідній з Кіровоградщиною області, невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем Ford Fusion, червоного кольору. Власник автівки одразу ж звернувся до чергової частини районного відділу УМВС за місцем проживання.

Правоохоронцями негайно були зорієнтовані наряди ДПС по території обслуговування та сусідніх регіонів. Пошуки по «гарячим слідам» результатів не дали. Адже зловмисники, як з’ясувалося пізніше, вирішили дочекатися темряви, щоб безперешкодно відігнати викрадене авто у «безпечне», на їхню думку, місце.
Близько 3 години ночі автомобіль Ford Fusion, який значився в розшуку, було помічено інспекторами ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в області на Кіровоградщині: на перехресті автошляхів Стрий – Тернопіль - Кіровоград - Знам’янка, 714 км та Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв. Водій автівки проігнорував вимогу інспекторів ДАІ про зупинку, лише збільшив швидкість. Інспектори розпочали переслідування. Повідомили чергову частину УДАІ УМВС України в області, що викрадений транспортний засіб в’їхав на територію області. Чергові одразу ж повідомили наряди ДПС, які несли службу у цей час по ходу ймовірного руху даного транспортного засобу. Невдовзі зловмисника було затримано.
За допомогою двох екіпажів ДПС ДАІ, зокрема: інспекторів ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС прапорщика міліції Андрія Будулатія та молодшого сержанта міліції Олександра Терещенка викрадений автомобіль було примусово зупинено.
Інформація про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії та перевіряється інформація щодо можливої причетності затриманого до скоєння подібних злочинів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool