Невідкладна допомога потерпілим у надзвичайних ситуаціях (ФОТО)

Вересень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 2602 | Коментарі: 0

Медпрацівники відомчого лікувального закладу УМВС в області разом з працівниками інших служб проводили навчання щодо надання невідкладної допомоги потерпілим у надзвичайних ситуаціях. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

На спільних навчаннях працівники сектору медичного забезпечення спільно зі співробітниками інших підрозділів УМВС в області відпрацьовували надання невідкладної медичної допомоги потерпілим у дорожньо-транспортній пригоді.
За легендою ДТП сталася за участі працівників органів внутрішніх справ. Працівники РМОП «Беркут» та стрілецького батальйону ВЧ-3011, які забезпечували громадський порядок під час масових заходів, повертаючись до підрозділу, потрапили у дорожньо-транспортну пригоду. Повідомлення про ДТП за участю 20 працівників міліції надійшло до чергової частини ДАІ, цю інформацію отримав одразу ж і начальник лікарні УМВС в області. У медзакладі терміново був скликаний оперативний штаб для вирішення питань надання невідкладної допомоги, який очолив начальник сектору медичного забезпечення УМВС в області Олександр Нестройний.
На місце пригоди прибули працівники ДАІ та дві мобільні бригади медиків. Там медперсонал розгортає намет-пункт невідкладної меддопомоги. Оглянувши потерпілих, лікар-хірург визначив, що 6 з них отримали тяжкі травми. Усім пораненим була надана невідкладна медична допомога, а далі їх машиною швидкої допомоги та спецтранспортом доставили до лікувально-профілактичних закладів Кіровограда згідно показань. Попередньо Олександр Нестройний поінформував головних лікарів обласної лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги про постраждалих та необхідність підготовки вільних місць у профільних відділеннях.
Уся «операція» від отримання повідомлення про ДТП до евакуації потерпілих до медзакладів тривала близько години.
Під час навчань медпрацівники спрацювали злагоджено та оперативно і показали, що до дій у надзвичайних ситуаціях готові.

На спільних навчаннях працівники сектору медичного забезпечення спільно зі співробітниками інших підрозділів УМВС в області відпрацьовували надання невідкладної медичної допомоги потерпілим у дорожньо-транспортній пригоді. За легендою ДТП сталася за участі працівників органів внутрішніх справ. Працівники РМОП «Беркут» та стрілецького батальйону ВЧ-3011, які забезпечували громадський порядок під час масових заходів, повертаючись до підрозділу, потрапили у дорожньо-транспортну пригоду. Повідомлення про ДТП за участю 20 працівників міліції надійшло до чергової частини ДАІ, цю інформацію отримав одразу ж і начальник лікарні УМВС в області. У медзакладі терміново був скликаний оперативний штаб для вирішення питань надання невідкладної допомоги, який очолив начальник сектору медичного забезпечення УМВС в області Олександр Нестройний. На місце пригоди прибули працівники ДАІ та дві мобільні бригади медиків. Там медперсонал розгортає намет-пункт невідкладної меддопомоги. Оглянувши потерпілих, лікар-хірург визначив, що 6 з них отримали тяжкі травми. Усім пораненим була надана невідкладна медична допомога, а далі їх машиною швидкої допомоги та спецтранспортом доставили до лікувально-профілактичних закладів Кіровограда згідно показань. Попередньо Олександр Нестройний поінформував головних лікарів обласної лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги про постраждалих та необхідність підготовки вільних місць у профільних відділеннях. Уся «операція» від отримання повідомлення про ДТП до евакуації потерпілих до медзакладів тривала близько години. Під час навчань медпрацівники спрацювали злагоджено та оперативно і показали, що до дій у надзвичайних ситуаціях готові.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool