Назаренко закликає жителів Кіровоградщини утриматися від поїздок в епідеміологічно напружені регіони

Лютий 23, 2021 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Голова обласної державної адміністрації Андрій Назаренко закликає жителів Кіровоградщини максимально утриматися від поїздок на Прикарпаття, Буковину і Закарпаття.

«Закликаю за можливості жителів Кіровоградщини максимально утриматися від поїздок на Прикарпаття, Буковину і Закарпаття. Ми всі відслідковуємо, яка зараз напружена епідеміологічна ситуація на заході країни, тому прошу дослухатися», – зазначив очільник регіону.

Він зауважив, відзавтра Кіровоградщина повертається до адаптивного карантину. В області діятимуть обмеження для «жовтої» зони.

«Карантин пом’якшили, а не скасували! Маємо розуміти, безпека всіх залежить від дій кожного окремо. Маски продовжуємо носити. Причому, закриваючи рот і ніс, а не на підборідді. Не забуваємо мити руки й використовувати антисептики», – наголосив Андрій Назаренко.

Станом на зараз Івано-Франківська та Чернівецька області – у «червоній» зоні.

В Івано-Франківській області розгорнули мобільний госпіталь і встановили 16 карантинних блокпостів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool