Навчання щодо підтримки ментального здоров'я в громадах відбулось у Кропивницькому (ФОТО)

Жовтень 06, 2023 | Новини | Переглядів: 387 | Коментарі: 0

В обласному центрі відбулось навчання для 49 - и заступників голів територіальних громад з гуманітарних питань щодо організації роботи з підтримки ментального здоровʼя населення області.

Навчання щодо підтримки ментального здоров'я в громадах відбулось у Кропивницькому

Навчання щодо підтримки ментального здоров'я в громадах відбулось у Кропивницькому

Навчання щодо підтримки ментального здоров'я в громадах відбулось у Кропивницькому


Учасники отримали інформацію, як вибудувати систему психологічної підтримки в територіальних громадах області, обговорили роботу Психологічних хабів (яких в області вже 44) та організацію роботи щодо підтримки ментального здоров'я у закладах освіти.

"Психологія і ментальне здоров'я пронизують абсолютно всі сфери і напрямки, адже якщо людина, яка лікує, воює, навчає, або надає якісь послуги буде зламана, то далі руйнується все в її радіусі життя. Психологічні хаби, психосоціальна підтримка є частиною та інструментом для здійснення вашої подальшої роботи", - зазначила на зустрічі заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool