Нацпроект «Відкритий світ» завершив прийом заявок на Конкурс «2000 шкіл»

Листопад 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

17 листопада завершився прийом заявок на участь у конкурсі «2000 шкіл» ІІ етапу Національного проекту «Відкритий світ».

За результатами конкурсу, буде відібрано 2 000 шкіл, учні яких отримають мультимедійне цифрове обладнання та доступ до навчального порталу.
«За результатами конкурсу на початку грудня буде обрано 2 000 шкіл, які стануть учасниками проекту і до кінця року отримають мультимедійне обладнання. Всього на адресу «Відкритого світу» надійшло 4 418 заявок. Зокрема, 40% з них – це сільські школи», – зазначив Руслан Свірський, керівник Національного проекту «Відкритий світ».
Серед шкіл, які подали заявки, найбільшу активність виявили навчальні заклади Київщини, Дніпропетровщини, Донеччини, Львівщини та Запорізької області. Р. Свірський зауважив, що разом із анкетами більшість шкіл-учасниць конкурсу надіслали до Нацпроекту ще й відповідні мотиваційні ролики, які відзняли учні.
Переглянути ролики учасників проекту та стежити за новинами можна на фан-сторінках Національного проекту «Відкритий світ» у соціальних мережах: https://www.facebook.com/openworld.ua, http://vk.com/vidkrytyjsvit та на офіційному каналі YouTube http://www.youtube.com/VidkrytyjSvit.
Довідково:
Національний проект «Відкритий світ» реалізовує Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами. «Відкритий світ» передбачає перехід системи освіти в Україні на новий формат шляхом запровадження у навальний процес сучасних технологій проведення інтерактивних уроків. У рамках реалізації першого етапу проекту цифрове обладнання від різних виробників та широкосмуговий доступ до Інтернету були встановлені у 54 школах по всій території України. Детальніше про проект: http://www.educom.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool