Наша родина представляла Кіровоградщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю (ФОТО)

Травень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї з 15 по 17 травня 2013 року у м. Южне Одеської області відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Кіровоградщину представляли переможці обласного етапу – родина Крамаренко із Знам’янського району.

Спортивна програма Всеукраїнського фестивалю складалася із восьми комплексних естафет на суші та у воді. Боротьба за перемогу розпочалася у басейні, де учасники виконуючи нелегкі завдання організаторів змагань демонстрували не абияку кмітливість та спритність. Заключні чотири види змагань було проведено у спортивному залі. Незважаючи на всю складність естафет, а вони складались із вправ на швидкість, спритність, влучність та координацію рухів, всі сім’ї – учасниці доклали максимум зусиль та до останнього боролися за призові місця.
Та все ж таки переможених не було, адже всі сім’ї - учасниці отримали море задоволення від фестивалю та знайшли нових друзів. Тож залишається побажати їм сімейного щастя, здоров’я, спортивного натхнення та успіхів у повсякденному житті.

Всеукраїнський фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» проводиться із 2003 року за ініціативи Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у всіх областях України. Захід покликаний привернути увагу громадськості до проблем формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей, а також спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.


 родина Крамаренко із Знам’янського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool