Нагороджено знавців правил безпечної життєдіяльності

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

У кіровоградській школі №30 підбито підсумки проведення Тижня знань безпечної життєдіяльності. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Для нагородження переможців тематичних конкурсів до навчального закладу завітали заступник начальника Управління Держтехногенбезпеки в області Микола Короленко, начальник міськвідділу Управління Василь Штогрін та начальник відділення зв’язків з громадськістю Валентина Шабала.
Грамотою за перемогу у конкурсі «Безпечна подорож країною знань» нагороджено учнівський колектив 5-го класу. Нагороду за кращий плакат з тематики безпечної життєдіяльності отримала учениця 11-го класу Дар'я Коваленко. Одинадцятикласницю Ірину Бударецьку відзначено за перемогу у конкурсі «Допоможи другу», а її однокласник Віталій Сотник отримав грамоту за кращу тематичну презентацію. Окрім грамот гості вручили школярам подарунки.
Директор школи Юрій Конопат отримав Подяку від начальника Управління Держтехногенбезпеки Ігоря Парфьонова за плідну співпрацю та належний рівень виховної роботи у напрямку безпечної життєдіяльності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool