Нагадуємо! З 1 січня 2015 року - звітність з ПДВ подається тільки за допомогою засобів ЕЦП

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ нагадує, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» від 31.07.2014 року № 1621-VII внесено зміни до Податкового кодексу України.

На підставі вищезазначених змін, з 1 січня 2015 року податкова звітність з податку на додану вартість подається до контролюючого органу всіма платниками в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.
Тому, не очікуючи на обов’язковість використання електронної звітності, кожен платник ПДВ м.Кіровограда та Кіровоградського району може безкоштовно та у зручний для нього час отримати електронний цифровий підпис (ЕЦП) у Центрі обслуговування платників, який знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Глинки,2.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool