Надзвичайні події з 8 по 9 січня 2013 року по Кіровоградській області

Січень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

8 січня у с. Гостинне Знам’янського району виникла пожежа 3 м2 домашніх речей, 4 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку, який належить 72-річній пенсіонерці, тіло якої виявлено на місці пожежі. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
У Гайвороні виникла пожежа 12 м2 перекриття житлового будинку, який належить 47-річній місцевій жительці. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
У Кіровограді виникла пожежа 1,5 м2 моторного відсіку автомобіля «Dacia Logan». Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Криничуватій надано допомогу водієві по вилученню автомобіля з узбіччя дороги. Таку ж допомогу надано на 54 км автодороги Кіровоград-Кривий Ріг у Долинському районі, а на 7 км автошляху Піщаний Брід-Первомайськ у Добровеличківському районі надано допомогу двом водіям по вилученню автомобілів з узбіччя дороги та буксируванню їх до с. Гнатівка.
У Кіровограді надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
9 січня на автодорозі Устинівка-Городище в Маловисківському районі надано допомогу 2 водіям по вилученню автомобілів з узбіччя дороги.


Прес-служба Територіального управління МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool