Надзвичайні події по Кіровоградській області з 9 по 12 листопада

Листопад 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

9 листопада у м. Кіровограді за трьома адресами рятувальники надали допомогу власникам по відкриванню дверей їх квартир. Працівники державної пожежно-рятувальної частини №5 допомогли комунальним службам міста відкачати воду з підвального приміщення дитячої спортивної школи по вулиці В. Пермській.
У с. Пантазіївка Знам’янського району рятувальники провели демеркуризацію ртуті у приватному житловому будинку.
У с. Буховецьке Бобринецького району через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 60 кв.м сінника та 10 тонн сіна на території приватного домоволодіння.
У с. Володимирівка Кіровоградського району виявлено та знешкоджено фахівцями піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області 122-міліметровий артилерійський снаряд та 82-міліметрову мінометну міну часів Великої Вітчизняної війни.
11 листопада у смт Знам’янка-Друга виникла пожежа 3 кв. м покрівлі літньої кухні та 5 кв. м домашніх речей у приватному домоволодінні. Завдяки оперативності та професіоналізму рятувальників врятовано будівлю літньої кухні та півтони сіна.
У м. Кіровограді необережне поводження з вогнем невстановленої особи призвело до пожежі 0,5 кв. м внутрішнього оздоблення автомобіля «БАЗ».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool