Надзвичайні події на Кіровоградщині

Серпень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1233 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

29 серпня в Олександрії виникла пожежа 4 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння, яке належить 90-річній пенсіонерці. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
В с. Шевченка Ульяновського району виникла пожежа 20 м2 покрівлі літньої кухні та 200 кг сіна на території приватного домоволодіння, яке належить 47-річному місцевому жителю. Причина - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
В с. Нове м. Кіровограда гаражному кооперативі «Металург» через коротке замикання електромережі виникла пожежа 3 м2 домашніх речей та 10 м2 перекриття гаражу.
Необережне поводження з вогнем невстановленої особи призвело до пожежі 10 м2 будівельного сміття в недобудованій споруді по вул. Н.П’ятихатській в Кіровограді.
В Світловодську за різними адресами рятувальники розпиляли та прибрали чотири дерева, які могли впасти на проїжджу частину, повітряну лінію електропередач, дитсадок та будинок.
30 серпня в Світловодську місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу медпрацівникам по транспортуванню 61-річної жінки до карети швидкої медичної допомоги.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool