Начальник УДАІ в області вітає

Березень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

Любі жінки! Щиро вітаю Вас, берегинь нашого дому, з прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем!

Символічно, що це свято відзначається саме тоді, коли прокидається природа, а люди живуть передчуттям оновлення, тепла, сонця. Багато у чому схожа на весну й жінка – вродою, лагідністю та ніжністю. А головне – своєю унікальною місією – дарувати життя, робити його світлим та яскравим.
Серед прекрасних, талановитих і люблячих жінок України – вартові громадського порядку, які окрім своєї Богом даної місії бути матір’ю й берегинею сім’ї несуть особливу ношу найнапруженішої професії правоохоронця.
Без Вас, Ваших ділових і чисто людських якостей сьогодні не можна уявити органи внутрішніх справ. Тож давайте, чоловіки-колеги, не забувати, що жіночий мундир не панцир, що захищає від грубості й неповаги, а жінка-правоохоронець – насамперед, жінка, якій хочеться тепла, любові, поваги та просто галантного відношення, адже на їхніх плечах, окрім роботи, сім’я, хатні турботи та маса побутових клопотів.
Тож напередодні свята найщиріші вітання усім співробітницям правоохоронних органів, шановним дружинам та матерям правоохоронців, - Ви наш надійний тил!
 Нехай тепло й повага рідних і близьких додають Вам сил та впевненості у майбутньому. Бажаю щастя, здоров’я, радості та благополуччя Вам та Вашим родинам!

З повагою
Начальник УДАІ УМВС України в області
підполковник міліції О.В. Березневич
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool