Начальник поліції Кіровоградщини провів зустріч із ветеранами та пенсіонерами ОВС

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

Роман Козьяков спілкувався з представниками відомчих ветеранських організацій під час семінар-наради, що відбулася сьогодні у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області.

Насамперед, Роман Сергійович познайомився з присутніми, коротко розповів про свою службу в правоохоронних органах до призначення на посаду керівника поліції Кіровоградщини. 

Продовжилася зустріч обговоренням співпраці територіальних підрозділів із ветеранськими організаціями, пенсіонери вносили свої пропозиції щодо покращання цього напрямку роботи.
Начальник поліції області подякував ветеранам за передачу досвіду молодшому поколінню працівників, за наставництво та слушні поради.

«Ви віддали багато років свого життя непростій роботі із захисту правопорядку. Ми поважаємо вашу працю, цінуємо досягнення. Вдячні за те, що ви у нас є. Продовжуємо співпрацю з ветеранськими організаціями і надалі та, безумовно, обіцяємо з нашого боку, у разі потреби, підтримку і допомогу», - зазначив Роман Сергійович.

Найактивнішим представникам ветеранських організацій Роман Козьяков вручив відомчі Подяки.
Присутні також мали можливість звернутися безпосередньо до начальника відомства з нагальними питаннями, які потребують вирішення на рівні обласного главку поліції.

Продовжилася нарада розглядом результатів роботи ради обласної ветеранської організації за півроку та визначенням завдань на друге півріччя.

Крім того, було обговорено аспекти медичного забезпечення пенсіонерів ОВС та членів їх сімей із начальником державної установи ТМО МВС України по Кіровоградській області Олександром Нестройним.

Зі свого боку, начальник сектору з питань пенсійного забезпечення ГУНП в області Віта Пономаренко розповіла про результати перерахунку пенсій колишнім співробітникам міліції.

Голова обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС Валерій Шевчук звернув увагу на питання надання Профспілкою практичної допомоги первинним ветеранським організаціям на місцях.
На завершення семінар-наради її учасники ділилися власним досвідом роботи з колегами.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool