На XVII Всеукраїнському фестивалі Дружин юних пожежних команда Кіровоградщини виборола «срібло» (ФОТО)

Вересень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1408 | Коментарі: 0

З 4 по 13 вересня у дитячому оздоровчому центрі «Сонячний Берег», селище Сергіївка, Одеської області відбувся фінальний етап XVII Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. Організаторами Фестивалю традиційно виступили Міністерство надзвичайних ситуацій України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Добровільне пожежне товариство України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Навчити молоде покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, сформувати у дітей повагу до професії пожежного та рятувальника – основне завдання руху ДЮП.
В програму Фестивалю ввійшли як спортивні, так і творчі етапи. 27 команд з усіх регіонів України змагалися за перемогу, демонструючи свої таланти, знання та уміння. Кіровоградщину вже вдруге представляла команда-переможець обласного етапу Фестивалю «Лицарі порятунку» з Долинської. Отриманий минулорічний досвід, безумовно, позитивно вплинув на гру наших юних пожежних. Кіровоградці звернули на себе увагу як глядачів, так і поважного журі вже після конкурсу «Візитка». «Лицарі порятунку» в запальному танці показали себе та презентували регіон – визнану танцювальну столицю України. Вони, ніби яскравий вогонь, всім своїм виглядом та дотепними піснями запали в душу глядачам. Та переможним для нас став найважчий і найбільш напружений третій конкурсний день – день спортивних перегонів, коли треба було показати практичні вміння та глибокі теоретичні знання. Не було рівних нашій команді у конкурсі «Медицина». Одними з кращих стали й на дистанції «Орієнтування на місцевості». Та найбільш хвилюючим моментом для «лицарів» стало очікування результатів змагань, коли вже було зрозуміло, що вони серед лідерів, але на якому місці? Тож, коли журі оголосило про зайняте друге місце, радості членів команди та учасників групи підтримки не було меж. На першому місці – господарі свята одесити. На третьому – команда Харківської області.
Багато сил доклали до підготовки команди їхні наставники - Світлана Володимирівна Чумаченко та Любов Іванівна Москалець, вчителі школи №3 м. Долинської. Підтримала команду своїх учнів і директор навчального закладу Ірина Борисівна Вічкарьова. Неабияку допомогу надали управління освіти і науки, культури і туризму, у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації. Не залишилися осторонь і керівники Долинської районної держадміністрації та районної ради Геннадій Миколайович Вітряк і Григорій Васильович Данилюк. Безпосередніми організаторами заходу виступили обласне управління МНС, начальник – генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Васильович Федорчак, працівники центра пропаганди управління та Долинського райвідділу УМНС.
Низький уклін усім, хто допомагав у підготовці команди, і звичайно самим учасникам за гідне представлення області на всеукраїнському заході. Вітаємо усіх нас з успішним виступом!

На XVII Всеукраїнському фестивалі Дружин юних пожежних команда Кіровоградщини виборола «срібло»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool