На вокзалах Одеської залізниці проводиться пропаганда здорового способу життя без тютюну

Травень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 травня, відзначається Всесвітній день без тютюну. З нагоди цієї дати, працівники Одеської магістралі нагадують пасажирам про шкодливого впливу паління на організм і здоров’я людини. Однак слід зазначити, що пропаганда здорового способу життя у підрозділах підприємства проводиться постійно.

Зокрема, на регіональній філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» для недопущення паління тютюнових виробів проводиться відповідна інформаційна кампанія. На території та у приміщеннях вокзалів розміщено піктограми та надписи про заборону паління. У спеціально відведених для куріння місцях в наявності інформаційні плакати, які містять відповідний графічний знак та текст змісту: «Місце для куріння. Куріння шкодить Вашому здоров'ю!».

Також по гучномовному зв’язку періодично надаються відповідні оголошення, а пасажирів через попереджуючі пам’ятки ознайомлюють про адміністративну відповідальність за порушення заборони паління у громадських місцях. Разом з цим, залізничники спільно з працівниками поліції регулярно проводять заходи адміністративного впливу до порушників.

Однак це тільки ключові заходи, які проводяться працівники магістралі на виконання Закону України «Про заходи з попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення» та внутрішнього розпорядження «Про поліпшення пожежної безпеки на об’єктах регіональної філії для запобігання вживання тютюнових виробів». Зараз розглядається питання про можливість забезпечення друку на проїзних документах інформації про заборону куріння та адміністративну відповідальність за її порушення.

Попереджаємо, що тютюнопаління є набута шкідлива звичка, яка завдає значної шкоди здоров'ю курців та оточуючих їх людей, що не палять. Немає сумнівів, що тютюн є одним з чинників, що призводять до високого рівня передчасної смертності.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool