На території Кіровоградщини очікується ускладнення погодних умов

Січень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології 20 січня та протягом доби 21 січня по м. Кропивницький та місцями по області очікується налипання мокрого снігу. Вночі 21 січня місцями по Кіровоградській області очікується сильний сніг.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян з проханням бути уважними та обережними під час ускладнення погодних умов.

По можливості утримайтеся від поїздок на автотранспорті. Якщо ж ви вирушили у поїздку, проконтролюйте, щоб авто було повністю укомплектоване усім необхідним для поїздки у зимовий період: зимовою гумою та набором відповідного сезонного інструменту, запасним колесом, аптечкою, аварійним знаком, тросом, насосом і домкратом, а ще ліхтарем та зарядним пристроєм для мобільного телефону, що працює від бортової напруги. Рухаючись автомобілем у межах міста – паркуйтесь лише у спеціально відведених місцях, щоб не перешкоджати руху автомобілів екстрених служб та снігоочисної техніки.

Під час перебування на вулиці будьте обережними: щоб уникнути переохолодження, одягайтесь тепліше, багатошарово, відайте перевагу одягу з натуральних матеріалів. На випадок ожеледиці обирайте зручне взуття та рухайтесь не кваплячись. Зведіть до мінімуму час перебування на свіжому повітрі, не вирушайте на прогулянки на далекі відстані, особливо у темний час доби.

Під час сильних поривів вітру виникає загроза падіння дерев, пошкоджень ліній електропередач та обривів електродротів, руйнування металоконструкцій, тому обирайте свій шлях подалі від таких загроз

Закликаємо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Прес-служба У ДСНС в області
   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool