На території Бірківського лісництва в Олександрійському районі провели профілактичний рейд

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

Метою постійних відпрацювань лісових масивів, посадок, парків, що здійснюють рятувальники, лісники та поліцейські, є перевірка дотримання пожежної безпеки відвідувачами зелених зон. 

Друге завдання, що стоїть перед учасниками рейдів, – розповсюдити усно під час бесіди та у формі друкованого слова (тематичні листівки) знання щодо правил поведінки у лісах під час пожежонебезпечного періоду.

31 травня фахівці Управління ДСНС в області спільно з місцевими поліцейськими та лісниками провели профілактичний рейд на території Бірківського лісництва в Олександрійському районі.

Здійснивши обхід популярних місць відпочинку в лісовій зоні, група перевірки не виявила порушників правил пожежної безпеки. Проте з усіма зустрічними громадянами була проведена роз’яснювальна робота про те, чим загрожують загоряння хвойної підстилки або сухої рослинності, та до яких нищівних наслідків для екосистеми призводять такі пожежі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool