На що більше всього скаржаться мешканці Кіровоградщини

Жовтень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1404 | Коментарі: 0

Протягом 18-23 жовтня на гарячу лінію голови ОДА Марії Чорної надійшло 510 звернень (667 дзвінків).

Понад 57 звернень надійшло від жителів міста Кропивницького зі скаргами на відсутність водопостачання, пориви водомереж, витоку каналізаційних стоків, низького тиску.

Значно збільшилась кількість звернень, пов'язаних з коронавірусною хворобою. Активно порушувались питання госпіталізації важкохворих до медичних закладів, надання медичної допомоги.

Понад 10 звернень надійшло від жителів міста Кропивницького з проханням допомогти укласти декларацію з сімейним лікарем.
Також порушувались питання отримання препаратів інсуліну на безкоштовній основі (без доплати) для пенсіонерів та спрощення процедури отримання рецептів інсуліну, оскільки хворим та громадянам з обмеженими фізичними можливостями важко добиратись до ендокринолога обласної лікарні.

18 звернень стосувались закриття поштових відділень та неякісного надання поштових послуг (затримка кореспонденції, посилок, затримка приїзду пересувної бригади). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool