На ремонти закладів освіти Кіровограда у 2012 році передбачається 3,8 мільйона гривень

Лютий 13, 2012 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

Cтан реалізації завдань, визначених програмою “Центральний регіон – 2015” у галузі “Освіта” в місті Кіровограді розглядався сьогодні, 13 лютого на щопонеділковій апаратній нараді міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради.

За інформацією начальника управління освіти міської ради Лариси Костенко, програмою передбачається виконання двох головних завдань: забезпечення рівного доступу дітей до здобуття якісної освіти та розвиток матеріально – технічної бази закладів освіти обласного центру.

Підводячи підсумки розвитку освітянської галузі в 2011 році, Лариса Костенко відзначила, що важливими подіями минулого року стали введення в експлуатацію нового корпусу ЗОШ №2, відкриття шести нових груп в п’яти дошкільних дитячих закладах, забезпечення кіровоградських шкіл 60 – ма одиницями комп’ютерної техніки за програмою комп’ютерізації та 134 – ма комплектами парт за програмою “Шкільна парта”, а також значний обсяг робіт з капітального та поточного ремонтів приміщень закладів освіти, інженерних мереж, на які витрачено 3,8 мільйона гривень.
Стосовно планів на рік поточний, Лариса Костенко наголосила, що в 2012 році передбачається придбання ще 8 – ми комплектів комп’ютерів для ЗОШ №№ 1, 12, 25, 26, 31, 33, 32, на що в міському бюджеті закладено 300 тисяч гривень. Для закупівлі шкільних парт - 193 тисячі гривень. Ще 3,8 мільйона гривень планується освоїти на капітальних ремонтах приміщень кіровоградських шкіл.
Серед головних проблем, на вирішення яких будуть направлені зусилля міської влади, начальник управління назвала заміну тепломереж в закладах освіти, встановлення теплових лічильників та ремонт дахів приміщень.
Міський голова Олександр Саінсус доручив під час наради управлінню освіти визначитись із перспективою можливості ремонту басейнів в трьох кіровоградських школах №№20, 25 та 31. Як повідомив під час наради начальник управління капітального будівництва міської ради Віктор Ксеніч, для відновлення роботи одного басейну необхідно 350 – 400 тисяч гривень.
Олександр Саінсус доручив також підготувати план дій по модернізації ЗОШ №12, яка єдиною в Кіровограді залишається поки що з пічним опаленням.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool