На Одеській залізниці зафіксовано 44 випадки травмування

Липень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

За 6 місяців поточного року через грубе порушення правил безпеки на Одеській залізниці сталося 44 випадки травмування не пов’язаних із виробництвом, з них смертельних – 32. Причому 22 випадки травмування сталися на станціях і 22 на перегонах. Травмовано двох дітей. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ОЗД

У зв’язку зі значною кількістю травмувань, залізничники вкотре нагадують, що об’єкти залізничного господарства – це зона підвищеної небезпеки, де рівень смертності від нещасних випадків залишається високим.
Працівники Одеської залізниці закликають громадян бути уважними та суворо дотримуватися правил безпеки, адже навіть незначне порушення може призвести до фатальних наслідків.
Дорослим слід бути особливо пильними: постійно нагадувати дітям правила безпеки і не дозволяти їм гратися біля об’єктів залізничної інфраструктури, адже захопившись грою вони не усвідомлюють рівень небезпеки.
Переходячи залізничну колію, слід бути максимально обережними і почати рух тільки впевнившись у відсутності потяга (або локомотива, вагона, дрезини тощо). Наближаючись до залізничного переїзду, громадяни повинні слідкувати за світловою і звуковою сигналізацією. Завжди слід враховувати, що довжина гальмівного шляху поїзда залежить від його ваги та швидкості і складає близько 1 км при середній швидкості 70 км/год. Машиніст не в змозі моментально зупинити потяг.
З правилами безпеки громадян на залізничному транспорті України можна ознайомитися на залізничних вокзалах, у вагонах пасажирських і приміських поїздів


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool