На Одеській залізниці з початку року зафіксовано 10 випадків травмування громадян

Лютий 23, 2017 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

З початку 2017 року у філії «Одеська залізниця» було зафіксовано 10 випадків травмування громадян на залізничних коліях, з них 9 – зі смертельним наслідком. Основна причина нещасних випадків полягає у порушеннях потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України.

Наразі по службі воєнізованої охорони філії «Одеська залізниця» оголошено «Місячник безпеки» і залізничники продовжують активну роз’яснювальну роботу серед населення для попередження та недопущення переходу сторонніх осіб залізничних колій у невстановлених місцях.

За порушення цих правил працівники відомчої воєнізованої охорони філії за відповідний період вже затримали 87 чоловік та оштрафували 60. У місцях масового переходу колії громадянами розміщено інформаційні таблички із зазначенням заборони ходіння по коліях. Також на вокзалах та в приміських поїздах транслюють інформаційні оголошення щодо небезпеки ходіння залізничники коліями у невстановлених місцях та адміністративну відповідальність за даний вид правопорушення.

Залізничник закликають громадян не наражати себе на небезпеку, бути максимально уважними та переходити колії тільки у встановлених місцях, попередньо впевнившись у відсутності рухомого складу, що наближається. Окремо слід зазначити, що, переходячи колії, слід зняти навушники та капюшон, які заважають побачити та почути поїзд і таким чином створюють додаткову загрозу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool