На Одеській залізниці розкрито півсотні випадків крадіжок за півроку

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

За 6 місяців поточного року особовим складом відомчої воєнізованої охорони Одеської залізниці сумісно із співробітниками транспортної міліції розкрито 50 випадків крадіжок на загальну суму 78 тис. 727 грн., та затримано 68 чоловік.

З них 5 випадків крадіжок вантажів на суму 19 тис. 733 грн., та 45 випадків крадіжок матеріальних цінностей на суму 58 тис. 994 грн.
Найбільше потерпає від розкрадачів колійне господарство – 32 випадки на суму 37 тис. 464 грн., а також вагонне господарство – 4 випадки на суму 9 тис. 751 грн., господарство сигналізації та зв’язку – 4 випадки на суму 4 тис. 450 грн., та господарство енергопостачання – 1 випадок на суму 5 тис. грн., тощо. По випадках крадіжок розпочато 53 кримінальних провадження.
Особовим складом підрозділів відомчої воєнізованої охорони сумісно із співробітниками транспортної міліції у І півріччі 2014 року проводилась робота з перевірок приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють із порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених оперативно-профілактичних заходів було перевірено 91 пункт. Діяльність трьох пунктів було припинено, а у двох було вилучено майно залізниці. Проти власників пунктів приймання металобрухту порушені кримінальні провадження. Ведеться слідство.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool