На Одеській залізниці ремонтують та модернізують переїзди

Листопад 08, 2013 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Працівники Одеської залізниці модернізують та ремонтують залізничні переїзди.

Цього року заплановано капітально відремонтувати 15 переїздів. Зокрема капітально відремонтовано переїзд «6 км» станції Іллічівськ – Поромна: тут з семи колій, які перетинали переїзд, чотири було демонтовано, що безумовно додасть зручностей водіям.
Наразі роботи завершено на 14 переїздах Також на 26 переїздах замінено переїзні настили старого типу на настили зі збірного залізобетону. На переїзді «255 км» перегону Плетений Ташлик – Шостаківка виконано роботи з покращення умови видимості.
На переїзді 3 км під’їзної колії Княжеве – Соколівка виконано роботи з обладнання переїзду пристроями переїзної сигналізації.
Роботи проводяться відповідно до «Галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах на 2011 – 2015 рр». Щорічно Одеська залізниця вкладає значні кошти у ремонт та модернізацію переїздів для створення безпечних і комфортних умов водіям автотранспортних засобів при перетині залізничних переїздів.

*Довідка:

Усього на балансі Одеської залізниці експлуатується 738 переїздів, з них 391 перетинають автобусні маршрути. 195 переїздів обслуговуються черговим працівником, 56 таких переїздів обладнано шлагбаумами для перекриття автодоріг на всю ширину проїжджої частини. Із 543 переїздів без чергового – 433 обладнані пристроями переїзної сигналізації. На території Одеської області найінтенсивніший рух ( від 18 до 28 тис. екіпажів на добу) на переїздах «2 км» перегону Одеса-Застава-І – Одеса-Західна та на переїзді 1501 км «Дальницький» станції Одеса-Застава-І. На зазначених переїздах найчастіше неуважні водії пошкоджують об’єкти інфраструктури Одеської залізниці: шлагбауми, світлофорну сигналізацію, бордюри та перильне обладнання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool