На Одеській залізниці посилять контроль за станом безпеки руху поїздів

Серпень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

27 серпня 2015 року начальник Одеської залізниці Григорій Бойко провів селекторну нараду присвячену питанням безпеки руху поїздів і автотранспорту, охорони праці залізничників та ходу підготовки господарств залізниці до роботи в осінньо-зимовий період.

Начальник залізниці попередив керівників про необхідність суворого дотримання законодавства по охороні праці і зобов’язав на місцях негайно виявити, усунути недоліки та встановити пильний контроль за безумовним дотриманням працівниками вимог охорони праці.

Внаслідок незаконних втручань сторонніми особами в діяльність залізниці підприємству було завдано 1,5 млн. збитків. Служба колійного господарства разом зі службою будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд підготує для служби відомчої воєнізованої охорони перелік об’єктів, де слід посилити охорону необхідну для запобігання можливих подальших втручань.

Надалі були розглянуті питання підготовки господарств залізниці до роботи в осінньо-зимовий період.
Наразі відсотковий показник готовності залізниці до роботи в осінньо-зимовий період становить 52% від загальної кількості заходів.

Найближчим часом планується продовження оглядів територій станцій, перевірки рейкових кіл, проведення механізованого очищення колії, перевірки вагонних уповільнювачів. Буде проведено ревізію технічного стану гучномовного зв’язку та освітлення на територіях станцій, перонах, вокзалах. Не менш важливим є утеплення вокзалів, ремонт покрівлі, утеплення вікон і дверей.

Спеціально створені комісії перевірять роботу систем опалення, газових та вугільних котелень, електрокотлів, теплових мереж, систем водопостачання тощо. На особистому контролі начальника залізниці забезпечення працівників (згідно з поданими структурними підрозділами заявками) зимовим спецодягом, спецвзуттям, а структурних підрозділів – вугіллям.

Активну дослідницьку роботу по вишукуванню можливості виготовлення брикетів та пелетів власними силами проводить служба енергоменеджменту – у подальшому це дозволить залізничникам компенсувати можливо неритмічні постачання вугілля.

Після того, як начальник залізниці окреслив низку першочергових завдань для керівників відповідних господарств залізниці було заслухано звіти начальників провідних служб.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool