На Одеській залізниці перше робоче місце отримають 187 молодих спеціалістів

Серпень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

За попередніми даними цього року на Одеській залізниці своє перше робоче місце здобули 187 молодих спеціалістів з яких 45 випускників ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації та 142 – випускників навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

У грудні поточного року прийдуть працювати ще 7 випускників ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр». Для забезпечення залізниці кваліфікованими працівниками служба кадрової та соціальної політики брала активну участь у розподілі випускників ВНЗ І-ІV рівнів акредитації відповідно до держзамовлення залізниці.
Для прискорення адаптації у трудових колективах та набуття необхідного первинного практичного досвіду роботи молодим спеціалістам буде організовано стажування протягом шести місяців. Керівниками стажування призначені висококваліфіковані інженерно-технічні працівники. Напередодні реформування Одеська залізниця потребує раціонального поєднання досвіду старших поколінь з сучасними знаннями та новим поглядом на розвиток сталевих магістралей молодого покоління залізничників. Зважаючи на це залізниця приділяє надзвичайно велике значення омолодженню кадрового складу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool