На Одеській залізниці за чотири місяці через мережу Інтернет замовили 100 тис. проїзних документів

Травень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

За чотири місяці 2014 року на Одеській залізниці через мережу Інтернет було оформлено 100 тис. проїзних документів, що на 261,7% (або в 2,6 разів) більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Пасажирський вокзал Одеса-Головна є лідером продажу електронних квитків — 47 тис., що складає майже 50% від загальної кількості реалізованих проїзних документів.
Інтернет-замовлення можна зробити тільки повних та дитячих проїзних документів у поїздах, до відправлення яких залишилося більше 4-х годин. Зайшовши у підрозділ “Оплата квитків Online (Дослідна експлуатація)” розділу “Пасажирам” офіційного веб-сайту Укрзалізниці, користувач може отримати довідкову інформацію про наявність поїздів потрібного напрямку, вільних місць і вартість проїзду, час відправлення поїзда, його маршрут та календар курсування й оформити своє замовлення. Оплатити замовлення можна платіжною карткою Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) або міжнародною платіжною карткою (Visa, Master Card). Після оплати автоматично відображається бланк замовлення на викуп проїзних документів з унікальним цифровим кодом (14 або 16 символів). Відповідні проїзні документи на підставі номера замовлення пасажир може одержати у спеціалізованих квиткових касах, які розташовані на позакласному пасажирському вокзалі Одеса-Головна та вокзалах першого класу Херсон, Миколаїв, Шевченка. Крім того, на вокзалі Одеса-Головна 5 квиткових кас та по 2 квиткові каси на залізничних вокзалах у Херсоні та Миколаєві обладнано сканерами штрих-коду, які значно скорочують час обслуговування пасажирів при оформленні проїзних документів за допомогою мережі Інтернет.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool