На Одещині затримано грабіжника, який пообідав золотим ланцюжком

Травень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

Працівники Усатівського відділення міліції, що на Одещині, протягом кількох годин затримали зловмисника, який зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок. Побачивши правоохоронців, любитель жіночих прикрас свою здобич… з’їв.

До міліції зателефонував чоловік, який розповів, що невідомі зловмисники відкрито заволоділи золотим ланцюжком його дочки. Дану інформацію було негайно передано дільничним інспекторам, які знаходилися в той час неподалік від місця події.

За словами постраждалої, вона йшла уздовж дороги на зупинку громадського транспорту. Раптом на узбіччі зупинилася іномарка. З автомобіля вийшли двоє чоловіків. Поки один із них попрямував у лісосмугу, другий підбіг до молодої жінки, зірвав з її шиї ланцюжок та почав тікати.

Але дівчина виявилася, як то кажуть, не з боязких – вона аж ніяк не збиралася розставатися з цінною річчю та намагалася наздогнати зловмисника. Навіть коли грабіжник помітно від неї віддалився, потерпіла не залишала спроб повернути свій ланцюжок - вона зупинила проїжджаючий повз автомобіль та послідувала за ним.

«У цей момент, - розповідає жінка, - до чоловіка під’їхав той самий автомобіль, водій забрав його, вони розвернулися та поїхали…».

Не гаючи часу, правоохоронці приступили до проведення першочергових заходів, спрямованих на затримання зловмисників.

«Неподалік від місця події, - говорить начальник Усатівського ВМ В’ячеслав Мішеченко, - працівники міліції помітили підозрілий автомобіль, схожий на той, що описала потерпіла».

В зазначеному автомобілі знаходилися троє громадян. Під час зустрічі з правоохоронцями вони помітно нервували, чим викликали підозру у працівників міліції. Це дало підстави для встановлення особистостей даних громадян та перевірки їх причетності до скоєння злочину.

«Встановлено, - продовжує В’ячеслав Павлович, - що в автомобілі знаходилися троє мешканців міста Одеси, один з яких зізнався у тому, що саме він пограбував дівчину».

Але під час затримання, аби позбутися речового доказу, чоловік вмить проковтнув золотий ланцюжок. Та уникнути відповідальності йому все одно не вдасться – правоохоронці затримали трійцю товаришів і доставили їх до відділення міліції.

А для любителя поласувати жіночими прикрасами була викликана ще й карета швидкої допомоги. Зголоднілого грабіжника під конвоєм було госпіталізовано.

В ході перевірки також встановлено факти, що свідчать про можливу причетність затриманих до скоєння інших подібних злочинів. «В автомобілі зазначених громадян, - розповідає В’ячеслав Мішеченко, - було вилучено документи, які підтверджують, що ними було здано до ломбарду низку виробів: розірвані ланцюжки, ноутбук та мобільні телефони».

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіків заарештовано. Розслідування триває.

 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool