На міському пляжі Олександрії відбувся рейд (ФОТО)

Серпень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1466 | Коментарі: 0

Від неймовірної спеки, особливо такої, як встановилась на території області останнім часом, найкраще рятує річкова прохолода.

Біля водойм справжній аншлаг. На жаль, відпочинок біля води приносить не лише радість, а й може закінчитись трагедією. Особливо для тих, хто не знає або легковажно порушує правила безпеки. Для того, щоб нещасних випадків на водоймах було якомога менше, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення у кожному районі нашої області.

11 серпня профілактичні відпрацювання проводились працівниками Управління ДСНС в області та Олександрійського міськрайонного відділу на міському пляжі Олександрії. Рятувальники нагадали відпочивальникам, що головною умовою безпечного відпочинку на воді є дотримання правил: ні в якому разі не поєднувати купання з вживанням алкогольних напоїв, засмагати до 11-ї та після 16-ї години, не допускати перегріву, не пірнати зі скелястих берегів, технічних споруд, у місцях з невідомими глибиною і дном, не купатись у місцях зі швидкою течією, у ставках, що утворились на місці колишніх кар’єрів, і, головне – не допускати купання малолітніх дітей без нагляду дорослих. Усім співрозмовникам працівники Служби порятунку вручили також листівки із застереженнями та правилами безпечного відпочинку на воді.

Тож, шановні громадяни, пам’ятайте: дотримання простих правил забезпечить вам радісний, а головне – безпечний відпочинок.

Прес-служба У ДСНС в області

На міському пляжі Олександрії відбувся рейд

На міському пляжі Олександрії відбувся рейд


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool