На ліквідацію наслідків сильних снігопадів вже залучено близько 1 тис. одеських залізничників

Січень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» оперативно відреагували на штормове попередження на 6-7 січня 2017 року.

Напередодні для ліквідації наслідків негоди були розподілені бригади колійних машинних станцій. Так, на ст. Берегова були направлена КМС-128 (зі ст. Вапнярка), на ст. Одеса-Порт – КМС-127 (ст. Снігурівка), на ст. Одеса-Застава-1 – КМС-261 (ст. Усатове).

Крім того, за оперативною інформацією на 06.01.2017 на 11:00, до снігоборотьби вже залучено 924 працівників регіональної філії. Зокрема, на Одеській дистанції залізничних перевезень – 684 чол., на Знам’янській – 136, на Херсонській – 82, решта – на Шевченківській. Працює й снігоприбиральна техніка.

Задіяні сили на ліквідацію наслідків сильних опадів на станціях в містах Одеса, Роздільна, Подільск, Колосівка, Помічна, Знам’янка, Миколаїв. На інших станціях, де очікуються складні метеорологічні умови, магістраль функціонує в робочому порядку, без залучення додаткових сил. Втім, одеські залізничники напоготові.

Працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» оперативно відреагували на штормове попередження на 6-7 січня 2017 року.

Зазначимо, на 6-7 січня 2017 року на півдні та в центральній частині України спостерігатимуться помірні опади. Хуртовини вкриють значну частину території в межах Одеської магістралі, місцями очікується мокрий сніг з дощем, туман та ожеледиця.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool