На Кіровоградщині врятували 67-річного рибалку, який упав з човна

Березень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

19 березня о 18:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на р. Південний Буг на відстані 1 км від берега за очеретом тоне чоловік.

Прохання про допомогу почув рибалка Олег Люльчак та повідомив про подію до пожежно-рятувального підрозділу. Він також розповів, що човен рибалки перекинувся та потонув, отже потерпілий балансує у крижаній воді. Для рятування потерпілого було залучено аварійно-рятувальний автомобіль АРА-131, два рятувальні човни та п’ять працівників підрозділу. Рятувальники прибули на місце події, оперативно знайшли рибалку та забрали у човен. Особливо рішуче проявив себе командир відділення, старший сержант служби цивільного захисту Ігор Люльчак, батько якого сповістив про подію за номером «101». Завдяки злагодженим діям рятувальна операція пройшла успішно – 67-річний житель Гайворона хоча і зазнав сильного шоку та переохолодження, але його життю нічого не загрожує. На місці події йому надали першу допомогу медики «швидкої» та доправили до Гайворонської ЦРЛ. Наразі його стан середнього ступеня важкості.
 

Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool