На Кіровоградщині зупинили нетверезого керманича легковика

Листопад 02, 2016 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині поліцейські роти дорожньо-патрульної служби, під час проведення профілактичного відпрацювання міста Долинська виявили нетверезого керманича автомобіля, а у пасажира автівки правоохоронці знайшли речовину, подібну до наркотичної.

Сьогодні вночі у місті Долинська поліцейські роти ДПС при ГУНП помітили автомобіль Мітцубісі Лансер, водій якого з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну ситуацію іншим водіям.

Правоохоронці зупинили автівку та негайно припинили порушення правил дорожнього руху водієм, який своїми діями наражав на небезпеку життя та здоров’я інших його учасників. І, як виявилося, це не найгрубіше порушення ПДР, яке дозволив сьогодні собі горе-водій.

Після зупинки транспортного засобу правоохоронці помітили, що водій-порушник перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. За допомогою алкотестеру «Драгер» поліцейські одразу ж встановили ступінь сп’яніння чоловіка, яке склало 1,38 проміле, що в рази перевищує дозволену норму.

Також поліцейські звернули увагу на неадекватну поведінку пасажира зупиненого авта. Він явно уникав спілкування із правоохоронцями, тримався на віддалі, помітно нервував. Слідчо-оперативна група, яку на місце події викликали досвідчені інспектори, знайшла у молодика пакунок із подрібненою речовиною рослинного походження. Інформацію про це було внесено до Єдиного обліку.

Наразі проводяться відповідні перевірки та слідчі дії.

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool