На Кіровоградщині зловмисник згвалтував літню жінку

Листопад 07, 2016 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

55-річний зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивства та майнові злочини.

Кілька місяців тому чоловік достроково звільнився з місць позбавлення волі за так званим «Законом Савченко». Перебуваючи у нетверезому стані, зловмисник вдерся до хатини 79-річної місцевої жительки на познущався над нею. За скоєне тепер особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Пригода сталася увечері 3 листопада в місті Бобринець. Пенсіонерка, яка проживала сама, побачила, що в її помешканні порпається невідомий чоловік. Згодом незнайомець пояснив жінці, навіщо прийшов, а після цього взявся знущатися над бабусею.

Вибравши слушну хвилину, коли нетверезий зловмисник відволікся, потерпіла вибігла з хати та попрямувала до сусідки, яка вже і викликала на місце пригоди працівників поліції. Правоохоронці застали чоловіка в дворі обійстя бабусі.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool