На Кіровоградщині зловмисник скоїв близько 10 крадіжок телефонного кабелю

Листопад 10, 2016 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий мешканець міста Світловодськ. Злодій випалював метал, аби продати його та отримати кошти. За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від підприємства зв’язку про крадіжку з повітряної лінії телефонного зв’язку 150 метрів кабелю.
«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. 38-річний чоловік за допомогою сумки обривав телефонний кабель, випалював мідь і продавав знайомому. Загалом на рахунку злодія 9 фактів кримінальних правопорушень», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool