На Кіровоградщині злочинці розібрали на метал залізничне полотно

Березень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Крадіями виявилися двоє жителів Добровеличківського району, раніше судимих за скоєння майнових злочинів. Чоловіки вирішили «заробити» грошей у незаконний спосіб, не задумуючись над тим, до яких наслідків міг призвести їх вчинок.

«Повідомлення про пригоду поліцейські отримали 14 березня. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група.

У результаті проведених першочергових заходів, правоохоронцям вдалося швидко встановити особи зловмисників. Ними виявилися непрацюючі місцеві мешканці, віком 21 та 33 років. У злодіїв було вилучено близько сотні металевих деталей (клемних болтів), які вони встигли демонтувати із залізничної колії», - повідомив начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Особи нині спілкуються зі слідчими.
Завдяки вчасно виявленому правопорушенню, аварійних ситуацій, які могли б призвести до тяжких наслідків, не допущено.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool