На Кіровоградщині злочинці розібрали на метал залізничне полотно

Березень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Крадіями виявилися двоє жителів Добровеличківського району, раніше судимих за скоєння майнових злочинів. Чоловіки вирішили «заробити» грошей у незаконний спосіб, не задумуючись над тим, до яких наслідків міг призвести їх вчинок.

«Повідомлення про пригоду поліцейські отримали 14 березня. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група.

У результаті проведених першочергових заходів, правоохоронцям вдалося швидко встановити особи зловмисників. Ними виявилися непрацюючі місцеві мешканці, віком 21 та 33 років. У злодіїв було вилучено близько сотні металевих деталей (клемних болтів), які вони встигли демонтувати із залізничної колії», - повідомив начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Особи нині спілкуються зі слідчими.
Завдяки вчасно виявленому правопорушенню, аварійних ситуацій, які могли б призвести до тяжких наслідків, не допущено.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool