На Кіровоградщині зіткнулися два автомобілі: загинуло двоє осіб та четверо травмовано (фото)

Серпень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1679 | Коментарі: 1

В м. Кіровограді по вул. 40-років Перемоги водій автомобіля «Skoda Oktavia»,47-річний житель Компаніїівського району, рухаючись з м. Кіровограда в напрямку м. Бобринець, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Dacia Logan», який рухався в зустрічному напрямку. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області.

В м. Кіровограді по вул. 40-років Перемоги водій автомобіля «Skoda Oktavia»,47-річний житель Компаніїівського району, рухаючись з м. Кіровограда в напрямку м. Бобринець, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Dacia Logan», який рухався в зустрічному напрямку.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій та пасажир автомобіля «Dacia Logan» загинули на місці пригоди.
А також тілесні ушкодження у цій авто пригоді отримали три пасажири автомобіля «Dacia Logan» та водій автомобіля «Skoda Oktavia» отримали тілесні ушкодженя з якими були доставлені до обласної лікарні м. Кіровограда. За даним фактом ДТП триває перевірка.

 На Кіровоградщині зіткнулися два автомобілі: загинуло двоє осіб та четверо травмовано (фото)

За даним фактом ДТП триває перевірка.

За даним фактом ДТП триває перевірка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool