На Кіровоградщині жінок обікрав односелець.

Листопад 27, 2014 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

До міліції із заявами про зникнення майна з території домоволодінь звернулись потерпілі, 47 та 52 років. Вони розповіли, що деякий час не навідувались до своїх дачних будиночків, тож і пропажу виявили не одразу.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що жінок обікрав односелець.
Протягом дня зловмисник встиг побувати в обох домоволодіннях. З приміщення однієї господарської будівлі злодій поцупив мікрохвильову піч, кілька різних наборів посуду з металу та скла, в іншому – чоловікові трапився мотоцикл вітчизняного виробництва.
За місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили частину викраденого майна.
- За цими фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка», – розповів начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко. – Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool