На Кіровоградщині жінка зарізала свого співмешканця

Травень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Під час сварки 38-річний житель Олександрії отримав смертельне ножове поранення. Зловмисниці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

20 травня повідомлення про подію надійшло до Олександрійського міського відділу міліції від родича потерпілого.
На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Оглянувши домоволодіння, правоохоронці виявили тіло чоловіка з проникаючим пораненням грудної клітини.
– Як з’ясувалося, напередодні після спільного вживання алкоголю між співмешканцями виникла сварка. Жінка, вхопивши кухонного ножа, завдала чоловікові удару в груди. Оперативники затримали 31-річну місцеву жительку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Коцар.
Ніж вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області для проведення дослідження.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами Олександрійського МВ
УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool