На Кіровоградщині згоріло 300 кг соломи (фото)

Серпень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

30 серпня на території приватного домоволодіння у місті Мала Виска сталася пожежа 300 кг соломи. Інформація про подію надійшла до служби «101» близько 16:00. Рятувальники, які прибули на місце пожежі, швидко здолали вогонь та не дозволили полум’ю поширитися на поруч розташований сінник із сіном.

Проводячи розслідування за фактом виникнення вогневого випадку, інспектор місцевого райвідділу Держтехногенбезпеки Віталій Бакун опитував свідків події. Розмовляючи з 6-річним племінником господаря, який на той час був у дядька в гостях, спитав у дитини, де сірники. Хлопчик впевнено відповів, що не знає. Коли ж інспектор сказав, що буде шукати їх сам, малий бешкетник заявив: «Не знайдеш, я добре сховав». Отак любитель пустощів з вогнем видав себе сам.
Цікаво, що такий же випадок на цьому ж подвір’ї був у 2004 році. Тоді «допоміг» дядьку племінник з Черкас. Крім того, це було чи не найперше розслідування пожежі молодого інспектора Віталія Бакуна.
Шановні дорослі! Виховуйте у дітей навички безпечної поведінки, пояснюйте небезпечність ігор з вогнем.
 

Управління Держтехногенбезпеки в області

На Кіровоградщині згоріло 300 кг соломи (фото)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool