На Кіровоградщині здійснюють рейдові інспектування щодо дотримання протиепідемічних заходів

Листопад 14, 2020 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

З метою організації ефективної взаємодії органів ГУ Нацполіції, У ДСНС в області та ГУ Держпродспоживслужби робочі групи, до складу яких входять працівники усіх трьох відомств, здійснюють постійний моніторинг епідемічної ситуації в області.

Крім того, робочі групи, які створені в усіх районах області, здійснюють рейдові інспектування щодо дотримання суб’єктами господарювання на території Кіровоградщини вимог розпорядчих документів Кабінету Міністрів України, своєчасним та повним проведенням профілактичних і протиепідемічних заходів.

Щоденно робочі групи звітують щодо результатів контрольних заходів, що здійснювались на території Кіровоградської області.

14 листопада фахівці трьох відомств опрацювали результати інспектування, узгодили подальші спільні дії щодо запобігання поширенню на території області коронавірусної інфекції, адже такі рейди триватимуть і надалі.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool