На Кіровоградщині здійснили відпрацювання у Голованівську та Малій Висці

Вересень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

10 вересня співробітники Голованівського та Маловисківського районних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектора районних центрів.

Рятувальники поспілкувалися з місцевим населенням та з’ясували, наскільки громадяни обізнані з правилами безпеки життєдіяльності та чи дотримуються їх у повсякденному житті.

Зокрема у розмові йшлось про безпечне використання електропобутової техніки, газових приладів, про підготовку до зими та нового опалювального сезону, про про завершення польових робіт та спалювання пожнивних залишків.

Окремо співробітники ДСНС звернулися до батьків, наголосивши, що на території області час від часу виникають пожежі через дитячі пустощі з вогнем. Тому необхідно розповідати дітям про небезпечні наслідки ігор з сірниками чи запальничками та навчати їх правилам безпеки життєдіяльності.

Під час рейду фахівці Служби порятунку розповсюдили серед місцевого населення інформаційні листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool