На Кіровоградщині завершили перевірки пунктів проведення ЗНО

Травень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

Фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області завершують перевірки стану пожежної безпеки пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Упродовж першої половини травня були перевірені 34 об’єкти (загальноосвітні, середні професійні та вищі навчальні заклади), що входять до мережі пунктів ЗНО на Кіровоградщині.

Зокрема перевірено відповідність протипожежним нормам евакуаційних виходів та шляхів евакуації у місцях проведення ЗНО; стан пожежних гідрантів та пожежних водоймищ; терміни придатності первинних засобів пожежогасіння; укомплектованість відповідно до вимог пожежних щитів та пожежних кранів; наявність дієвих планів (схем) евакуації людей на випадок пожежі; наявність інструкцій про заходи пожежної безпеки та інше.

Із відповідальними за пожежну безпеку особами рятувальники додатково провели інструктажі щодо дій на випадок виникнення надзвичайної події під час ЗНО.

Перевірки показали, що пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання Кіровоградської області готові до прийому дітей та можуть гарантувати їхню безпеку під час тестування.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool