На Кіровоградщині завершено осінній призов на строкову військову службу

Грудень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

У поточному році в Україні призов юнаків на строкову військову службу проводився двічі: весняний – протягом квітня-травня та осінній – протягом жовтня-грудня.

За результатами проведення зазначених заходів восени у Кіровоградській області 710 юнаків, які пройшли медичне обстеження, заходи професійно-психологічного відбору та визнані призовними комісіями придатними до проходження строкової військової служби направлені до навчальних центрів, зокрема, Збройних Сил України – 260 осіб, Національної гвардії України – 370 осіб, Державної спеціальної служби транспорту – 60 осіб та Державної прикордонної служби України – 20 осіб.

Після прийняття військової присяги та отримання первинних навиків проходження військової служби усі солдати будуть розприділені до військових частин.

Слід зазначити, що визначене для області завдання щодо призову юнаків на строкову військову службу виконано у повному обсязі. За результатами двох призовних кампаній 2018 року до лав ЗСУ та інших військових формувань з Кіровоградської області було призвано 1400 юнаків.

Основними несприятливими тенденціями призову на строкову військову службу продовжують зберігатися наявність збільшення кількості призовників, які визнаються непридатними до проходження строкової військової служби за станом здоров’я та таких, що перебувають під слідством за адміністративні чи кримінальні правопорушення.

Поруч із цим, серед позитивних змін відзначається покращення стану явки призовників та наявність у них бажання після строкової продовжити проходження військової служби за контрактом. Такі зміни сприяють комплектуванню ЗСУ підготовленим та мотивованим особовим складом.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool