На Кіровоградщині затримали підозрюваного у скоєнні крадіжки з церкви

Лютий 03, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Як уже повідомлялося, злочин було скоєно вночі 1 лютого у Вільшанському районі. Працівники міліції затримали зловмисника впродовж дня. Ним виявився 42-річний раніше судимий місцевий житель.

Попередньо встановлено, що чоловік пошкодив вікно релігійної споруди та проник всередину. Аби освітити приміщення, злодій взяв деякі обрядові речі та підпалив їх. Потім, зламавши скриньки для пожертв, викрав звідти близько 300 гривень, а також прихопив дещо із майна.
Будівля церкви внаслідок підпалу зазнала ушкоджень, вогнем знищено частину церковної утварі.

Кіровоградщина: злодії обікрали церкву

- Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Вільшанського райвідділу міліції Ігор Тельний. – У підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили частину викраденого. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – арешт.
Також правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.
Раніше чоловік був засуджений за скоєння крадіжок, востаннє відбував покарання у місцях позбавлення волі у 2013 році.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool